Презентација на саемот за туризам во Ниш, кој се одржa на 30-ти март, а каде учеството се реализираше во соработка со Агенција за промоција и поддршка на туризмот.

👉Wine Berry во соработка со 🇨🇭 Increasing Market Employability – IME @ime_programme продолжува со активности за поддршка на малите семејни винарии во делот на винскиот туризам